Welcome to the 25th Annual Thanksgiving Cluster 2023 AKC All Breed Agility Trial!

We are again very excited to be a part of this wonderful dog show weekend with 3 buildings hosting 3 different venues of dog sports. There is a lot of information included below, along with changes to judging assignments. Please take the time to read the full confirmation. We are doing our best to provide you with an exceptional experience!

Confirmation Information

- Please make note of the information below and contact me at noreen@pawprinttrials.com if you have any questions. Download the complete confirmation letter from my website for the full schedule of times and walk thrus. Your estimated **scheduled run order** is included below.
- A *published run order* will be provided after all move ups have been completed. On Tuesday, you may view the published run order for each day by clicking on www.pawprinttrials.com.
- Instructions to access *Real-Time Run-Order* is outlined below. On the day of the trial, it is recommended to use Real-Time Run-Order for the most up to date information.

Attention all Exhibitors Please note there are a couple of judge assignment changes in order to keep the trial moving. You must trial under the judge that is assigned to your class/jump height.

Friday November 24

- T2B 4"-8" will be judged by Erin Schaefer
- Premier JWW 16",20" and 24" will be judged by Victoria MacVicar
- Premier Std 16", 20P and 24" will be judged by Erin Schaefer

Saturday November 25

- T2B 12"-4" will be judged by Ern Schaefer
- Premier Std 12"-4" will be judged by Erin Schaefer
- Open Std will be judged Lisa Loomis
- Premier JWW 4"-24C" will be judged by Erin Schaefer
- T2B 20P only will be judged by Linda Syner
- X Std/XP Std/MP Std 20"will be judged by Erin Schaefer
- X/M JWW 24" will be judged by Pam O'Day

Sunday November 26

Premier Std 4"-12" will be judged by Linda Syner

Monday November 27

FAST 16/16P all levels will be judged by Ronda Bermke

Briefings

- Written briefings will be posted at each ring, in lieu of verbal briefings, before each class. Please read the full briefing.
- Novice and Open classes will still have verbal briefings, as well as all levels of FAST.

Maps

 There will be paper maps available for each day. Maps will also be posted on my website with a copy of the briefing.

General Information

• In order to allow the scorekeeping to run as efficiently as possible, there will be LEAP/TMAC members available for questions at the VOLUNTEER booth. The scorekeepers can assist you if your class information is incorrect. All other questions should be directed to the VOLUNTEER booth.

Food

• The Mallary building will be providing a variety of food for purchase.

Set-Up

• The grounds will be available for set up on Wednesday from 3:30 p.m. to 7 p.m. PLEASE DO NOT ARRIVE EARLY. There are many vehicles unloading equipment and for your safety, exhibitors are not allowed to enter the Mallary Arena before 3:30 p.m. on Wednesday. The building will also be open on Thursday from 3:00 p.m. to 5:30 p.m.

Crating Space

- Crating is back-to-back. The back of each crate goes against the wall.
- Per the premium, X-pens will be limited to 8 panels, for 3 or more dogs. No multiple X-pen setups.
- Puppy Play Pens may be limited to 2 or more dogs.
- LOUNGE CHAIRS and TABLES will not be allowed, and we ask that you stack crates whenever possible.
- ****SPECIAL RESERVED CRATING **** We will have reserved crating, minimum 5 crating spaces.
 Crating spaces will be \$10 per spot for the Cluster weekend. Designated groups of reserved crating will be indicated on a chart that will be available online for purchase. In addition, crating will also be available in the Mallary Annex, which is at the end of the building, past the restrooms, where Obedience used to be. More information will be sent by Tuesday.
- There will be no "preferred" crating. Please be respectful of the trial committee if you are asked to move your setup to make room for others. Crate-aggressive dogs must be covered and may not be positioned on the corners of aisle ways or other heavy traffic areas. This will be enforced and if complaints are received, dogs will be moved. If you crate on the Ring 1 side and are staying for Monday, you will need to relocate to the Ring 3 side on Sunday night.

Prior-Day Check-In and Conflicts

Prior-Day Check-In will help ease the morning rush to check-in and alleviate crowding around the gate

- sheets. You may check yourself in, mark yourself absent or mark yourself conflict. For more detailed information, refer to the initial two confirmations General Information.
- If you have a conflict with another entry in Conformation, Rally or Obedience, you must inform the gate steward of the conflict or mark conflict if you check-in the previous day. If the gate sheet is not marked with a conflict and you miss your run, you will not be able to run.
- If you expect to have a conflict with Conformation, Obedience or Rally, please email me with the times of your conflict and I will move you in the running order. Please email by Monday 10am.

Real-Time Run-Order

• Real-Time Run-Order will be in use for this trial. Click on Run-Order at the top of my screen each day. For more detailed information, refer to our previous document General Info.

Live Streaming

We will have live streaming available, for each ring, all 4 days. The link will be available when you click
on the Real-Time Run-Order. This is a great way for your friends and family to watch you in action. The
Northeast Agility Championship will only be live on AKC TV.

AKC Sanctioned B Match

- The match has a few spots left. The match will begin when ALL RINGS have finished judging.
- A separate email will be sent to those entered in the B Match.

2023 Charity AKC Canine Health Foundation Lymphoma Initiative

- Thank you to our clubs and local training schools for supporting our Make a Difference charity. Because
 of these clubs and schools, we are able to donate 100% of the proceeds from our online store to AKC
 CHF.
- Online Store Items will be available for pick up near the volunteer table after 3 pm on Friday and after noon on Saturday.
- If you would like to make a donation, there will be a box by the volunteer area. If you prefer to make a
 donation, you may make a check payable to LEAP which is a 501c3 who will forward the donation to
 AKC CHF.
- Worker tickets may be deposited in Make a Difference boxes as a contribution.
- A portion of the Make a Difference Match proceeds will be donated to AKC CHF. There will be 4 rings with Novice, Open, Excellent/Master. If you can help, we appreciate it. Please sign up at the show.

Please refer to the previous emailed information General Information for detailed information regarding:

- Jump Height Cards
- Volunteers <u>Cluster Volunteer Schedule</u> \$5 per class/\$1 for course building.
- Team Competition Join Team We will combine any teams that do not have 4 participants by Friday.
- Click on the Versatility Awards button for more information. Versatility Awards

Max 200 Performance Dog Equipment

- The equipment for the Cluster is being provided by MAX 200 Dog Obedience Equipment, Inc. and will be available for sale at the end of the event. If you are interested in a specific item, it is requested that you reserve it ahead of time. For more information, you may call MAX 200 at 800-446-2920 or email sales@max200.com or visit their website Max200
- Max200 will have a few 25th Anniversary jumps for sale. Email sales@max200.com

Northeast Agility Championship

• If you are entered in the NAC, you will receive a separate confirmation. We have 245 entries! Thank you for entering. It's going to be a lot of fun!!

Don't feel CONFLICTED!

- For conflicts with Conformation, Obedience or Rally, please mark C for conflict when you check in the day before.
- If at all possible, please run at the start of your class and then go to your other sport.
- If your course is still built, you will be able to run after your conflict but please note you must run under the assigned jump height for your class.

Class order and Ring assignments

• Please note, the clubs reserve the right to use the first available ring for last class of the day or alter the order of classes to maintain an efficiently run trial.

Take care of yourself

- We have made every effort to ensure you have a great time at this special event. The rest is up to you!
- Drink plenty of fluids.
- Due to the dust, wash your hands frequently.
- Consider wearing a mask for even part of the day.
- Boost your immune system with things like Airborne or Emergen-C
- · Get outside for fresh air and get plenty of rest!

	6:30 AM	Doors Open	
	6:57 AM to 7:17 AM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	7:17 AM to 7:25 AM (8 min)	Walk	4, 8, 12
	7:30 AM to 8:11 AM (42 min)	Run (37 dogs) Pam Johnson	4 (4), 8 (18), 12 (15)
	8:11 AM to 8:31 AM (20 min)	Course Build	
	8:31 AM to 8:47 AM (16 min)	Walk/Walk	4, 8
Excellent/Master Standard	8:47 AM to 10:14 AM (87 min)	Run (74 dogs) Linda Syner	4 (17), 8 (57)
	10:14 AM to 10:30 AM (16 min)	Walk/Walk	12
	10:32 AM to 12:03 PM (91 min)	Run (80 dogs) Linda Syner	12 (80)
	12:03 PM to 12:23 PM (20 min)	Course Build	
	12:23 PM to 12:39 PM (16 min)	Walk/Walk	4, 8
Time 2 Beat	12:39 PM to 1:54 PM (76 min)	Run (72 dogs) Erin Schaefer	4 (19), 8 (53)
	1:54 PM to 2:02 PM (8 min)	Walk	12
	2:09 PM to 3:02 PM (53 min)	Run (56 dogs) Linda Syner	12 (56)
	3:02 PM to 3:22 PM (20 min)	Course Build	
	3:22 PM to 3:38 PM (16 min)	Walk/Walk	4, 8
Excellent/Master JWW	3:38 PM to 4:47 PM (69 min)	Run (75 dogs) Linda Syner	4 (18), 8 (57)
	4:47 PM to 5:03 PM (16 min)	Walk/Walk	12
	5:04 PM to 6:15 PM (70 min)	Run (79 dogs) Linda Syner	12 (79)

	6:30 AM	Doors Open	
	7:12 AM to 7:32 AM (20 min)	Course Build	
Open Standard	7:32 AM to 7:40 AM (8 min)	Walk	8, 12, 16, 20, 24, 24c
Victoria MacVicar	7:45 AM to 8:54 AM (70 min)	Run (45 dogs)	8 (5), 12 (6), 16 (11), 20 (18), 24 (4), 24c (1)
	8:54 AM to 9:04 AM (10 min)	Course Build	
_	9:04 AM to 9:12 AM (8 min)	Walk	4, 8, 12, 16
Novice Standard Victoria MacVicar	9:12 AM to 9:20 AM (8 min)	Walk	20, 24
	9:20 AM to 10:18 AM (58 min)	Run (35 dogs)	4 (2), 8 (10), 12 (10), 16 (13)
	10:20 AM to 11:02 AM (43 min)	Run (27 dogs)	20 (21), 24 (6)
	11:02 AM to 11:22 AM (20 min)	Course Build	
	11:22 AM to 11:30 AM (8 min)	Walk	8, 12, 16
Open JWW Victoria MacVicar	11:30 AM to 11:38 AM (8 min)	Walk	20, 24, 24c
	11:38 AM to 12:09 PM (31 min)	Run (31 dogs)	8 (7), 12 (8), 16 (16)
	12:11 PM to 12:38 PM (27 min)	Run (29 dogs)	20 (23), 24 (5), 24c (1)
	12:38 PM to 12:48 PM (10 min)	Course Build	
	12:48 PM to 12:56 PM (8 min)	Walk	4, 8, 12, 16
Novice JWW Victoria MacVicar	12:56 PM to 1:04 PM (8 min)	Walk	20, 24
	1:04 PM to 1:39 PM (36 min)	Run (35 dogs)	4 (2), 8 (13), 12 (9), 16 (11)
	1:41 PM to 2:09 PM (28 min)	Run (30 dogs)	20 (26), 24 (4)
	2:09 PM to 2:29 PM (20 min)	Course Build	
	2:29 PM to 2:37 PM (8 min)	Walk	4, 8, 12
Premier JWW Victoria MacVicar	2:37 PM to 2:45 PM (8 min)	Walk	16
	2:45 PM to 3:07 PM (22 min)	Run (24 dogs)	4 (4), 8 (6), 12 (14)
11230116 11360 11001	3:08 PM to 3:39 PM (30 min)	Run (37 dogs)	16 (37)
	3:39 PM to 3:47 PM (8 min)	Walk	20, 24, 24c
	3:53 PM to 4:35 PM (42 min)	Run (52 dogs)	20 (46), 24 (4), 24c (2)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:57 AM to 7:17 AM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	7:17 AM to 7:25 AM (8 min)	Walk	20
	7:30 AM to 8:23 AM (53 min)	Run (54 dogs) Ronda Bermke VMO	20 (54)
	8:23 AM to 8:43 AM (20 min)	Course Build	
Excellent/Master Standard	8:43 AM to 9:07 AM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
Executivimaster otalidard	9:07 AM to 11:38 AM (152 min)	Run (140 dogs) Ronda Bermke VMO	20 (140)
	11:38 AM to 11:58 AM (20 min)	Course Build	
Time 2 Beat	11:58 AM to 12:22 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
	12:22 PM to 2:22 PM (120 min)	Run (133 dogs) Ronda Bermke VMO	20 (133)
	2:22 PM to 2:42 PM (20 min)	Course Build	
Excellent/Master JWW	2:42 PM to 3:06 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
	3:06 PM to 5:26 PM (140 min)	Run (170 dogs) Abbie A Hanson VMO	20 (170)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:57 AM to 7:17 AM (20 min)	Course Build	
	7:17 AM to 7:25 AM (8 min)	Walk	16, 20, 24, 24c
Premier Standard	7:30 AM to 8:34 AM (64 min)	Run (57 dogs) Erin Schaefer 16, 24, 24c Abbie A Hanson VMO 20	16 (36), 20 (11), 24 (8), 24c (2)
	8:34 AM to 8:54 AM (20 min)	Course Build	
	8:54 AM to 9:10 AM (16 min)	Walk/Walk	16
Excellent/Master Standard	9:10 AM to 11:16 AM (126 min)	Run (112 dogs) Abbie A Hanson VMO	16 (112)
	11:16 AM to 11:32 AM (16 min)	Walk/Walk	20, 24, 24c
	11:33 AM to 12:42 PM (69 min)	Run (61 dogs) Abbie A Hanson VMO	20 (33), 24 (27), 24c (1)
	12:42 PM to 1:02 PM (20 min)	Course Build	
Time 2 Beat	1:02 PM to 1:26 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	16, 20, 24, 24c
	1:26 PM to 3:43 PM (138 min)	Run (144 dogs) Pam Johnson	16 (94), 20 (23), 24 (26), 24c (1)
	3:43 PM to 4:03 PM (20 min)	Course Build	
	4:03 PM to 4:19 PM (16 min)	Walk/Walk	16
Excellent/Master JWW	4:19 PM to 6:09 PM (110 min)	Run (123 dogs) Pam Johnson	16 (123)
	6:09 PM to 6:17 PM (8 min)	Walk	24, 24c
	6:24 PM to 6:50 PM (26 min)	Run (31 dogs) Pam Johnson	24 (30), 24c (1)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:39 AM to 6:59 AM (20 min)	Course Build	
Time 2 Beat	6:59 AM to 7:15 AM (16 min)	Walk/Walk	12, 8, 4
	7:15 AM to 8:30 AM (76 min)	Run (73 dogs) Erin Schaefer	12 (33), 8 (34), 4 (6)
	8:30 AM to 8:50 AM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	8:50 AM to 9:06 AM (16 min)	Walk/Walk	12, 8, 4
	9:06 AM to 10:57 AM (111 min)	Run (95 dogs) Erin Schaefer	12 (41), 8 (38), 4 (16)
	10:57 AM to 11:17 AM (20 min)	Course Build	
	11:17 AM to 11:33 AM (16 min)	Walk/Walk	12
Excellent/Master Standard	11:33 AM to 1:08 PM (96 min)	Run (84 dogs) Ronda Bermke VMO	12 (84)
	1:08 PM to 1:24 PM (16 min)	Walk/Walk	8, 4
	1:26 PM to 3:13 PM (107 min)	Run (91 dogs) Ronda Bermke VMO	8 (73), 4 (18)
	3:13 PM to 3:33 PM (20 min)	Course Build	
	3:33 PM to 3:49 PM (16 min)	Walk/Walk	12
Excellent/Master JWW	3:49 PM to 5:03 PM (75 min)	Run (84 dogs) Ronda Bermke VMO	12 (84)
	5:03 PM to 5:19 PM (16 min)	Walk/Walk	8, 4
	5:21 PM to 6:48 PM (88 min)	Run (95 dogs) Ronda Bermke VMO	8 (76), 4 (19)

	6:30 AM	Doors Open	
	7:09 AM to 7:29 AM (20 min)	Course Build	
	7:29 AM to 7:37 AM (8 min)	Walk	24c, 24, 20
Open Standard Lisa Loomis	7:37 AM to 7:45 AM (8 min)	Walk	16, 12, 8
	7:45 AM to 8:22 AM (38 min)	Run (25 dogs)	24c (1), 24 (3), 20 (21)
	8:24 AM to 9:07 AM (43 min)	Run (28 dogs)	16 (14), 12 (7), 8 (7)
	9:07 AM to 9:17 AM (10 min)	Course Build	
_	9:17 AM to 9:25 AM (8 min)	Walk	24, 20
Novice Standard Linda Syner	9:25 AM to 9:33 AM (8 min)	Walk	16, 12, 8, 4
Linda Cynol	9:33 AM to 10:24 AM (51 min)	Run (33 dogs)	24 (8), 20 (25)
	10:26 AM to 11:43 AM (78 min)	Run (48 dogs)	16 (23), 12 (15), 8 (9), 4 (1)
	11:43 AM to 12:03 PM (20 min)	Course Build	
	12:03 PM to 12:11 PM (8 min)	Walk	24c, 24, 20
Open JWW Linda Syner	12:11 PM to 12:19 PM (8 min)	Walk	16, 12, 8
Linda Cynol	12:19 PM to 12:48 PM (28 min)	Run (31 dogs)	24c (1), 24 (6), 20 (24)
	12:49 PM to 1:20 PM (31 min)	Run (32 dogs)	16 (18), 12 (8), 8 (6)
	1:20 PM to 1:30 PM (10 min)	Course Build	
	1:30 PM to 1:38 PM (8 min)	Walk	24, 20
Novice JWW Linda Syner	1:38 PM to 1:46 PM (8 min)	Walk	16, 12, 8, 4
Linda Cynol	1:46 PM to 2:23 PM (37 min)	Run (41 dogs)	24 (7), 20 (34)
	2:25 PM to 3:10 PM (45 min)	Run (46 dogs)	16 (20), 12 (12), 8 (13), 4 (1)
	3:10 PM to 3:30 PM (20 min)	Course Build	
Premier JWW	3:30 PM to 3:38 PM (8 min)	Walk	24c, 24, 20, 20P
	3:43 PM to 4:35 PM (52 min)	Run (61 dogs)	24c (2), 24 (5), 20 (48), 20P (6)
Erin Schaefer	4:35 PM to 4:43 PM (8 min)	Walk	16, 16P, 12, 12P, 8, 8P, 4P
	4:49 PM to 5:43 PM (54 min)	Run (59 dogs)	16 (21), 16P (13), 12 (8), 12P (4), 8 (5), 8P (6), 4P (2)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:31 AM to 6:51 AM (20 min)	Course Build	
	6:51 AM to 7:15 AM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
Time 2 Beat	7:15 AM to 9:19 AM (124 min)	Run (135 dogs) Linda Syner 20 Pam Johnson 20	20 (135)
	9:19 AM to 9:39 AM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	9:39 AM to 9:55 AM (16 min)	Walk/Walk	20
Fremier Standard	9:55 AM to 11:54 AM (119 min)	Run (117 dogs) Pam Johnson	20 (117)
	11:54 AM to 12:14 PM (20 min)	Course Build	
	12:14 PM to 12:38 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
Excellent/Master Standard	12:38 PM to 4:14 PM (217 min)	Run (194 dogs) Erin Schaefer 20 Pam Johnson 20	20 (194)
Excellent/Master JWW	4:14 PM to 4:34 PM (20 min)	Course Build	
	4:34 PM to 4:58 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
	4:58 PM to 7:08 PM (130 min)	Run (156 dogs) Victoria MacVicar	20 (156)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:39 AM to 6:59 AM (20 min)	Course Build	
Time 2 Beat	6:59 AM to 7:15 AM (16 min)	Walk/Walk	24c, 24, 16
	7:15 AM to 8:34 AM (79 min)	Run (83 dogs) Victoria MacVicar	24c (1), 24 (22), 16 (60)
	8:34 AM to 8:54 AM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	8:54 AM to 9:10 AM (16 min)	Walk/Walk	24c, 24, 16
	9:10 AM to 10:48 AM (99 min)	Run (93 dogs) Victoria MacVicar	24c (2), 24 (17), 16 (74)
	10:48 AM to 11:08 AM (20 min)	Course Build	
	11:08 AM to 11:16 AM (8 min)	Walk	24c, 24
Excellent/Master Standard	11:21 AM to 12:08 PM (47 min)	Run (43 dogs) Abbie A Hanson VMO	24c (4), 24 (39)
	12:08 PM to 12:32 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	16
	12:33 PM to 3:05 PM (152 min)	Run (135 dogs) Abbie A Hanson VMO	16 (135)
	3:05 PM to 3:25 PM (20 min)	Course Build	
	3:25 PM to 3:41 PM (16 min)	Walk/Walk	24c, 24, 20
Excellent/Master JWW	3:41 PM to 4:45 PM (64 min)	Run (75 dogs) Abbie A Hanson VMO 20 Pamela O'Day 24, 24c	24c (4), 24 (39), 20 (32)
	4:45 PM to 5:09 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	16
	5:11 PM to 7:09 PM (118 min)	Run (138 dogs) Abbie A Hanson VMO	16 (138)

	6:30 AM	Doors Open	
	7:27 AM to 7:47 AM (20 min)	Course Build	
Premier JWW	7:47 AM to 7:55 AM (8 min)	Walk	4, 8, 12
	8:00 AM to 8:28 AM (28 min)	Run (31 dogs) Abbie A Hanson VMO	4 (6), 8 (10), 12 (15)
	8:28 AM to 8:48 AM (20 min)	Course Build	
	8:48 AM to 9:04 AM (16 min)	Walk/Walk	4, 8
Excellent/Master JWW	9:04 AM to 10:08 AM (64 min)	Run (68 dogs) Abbie A Hanson VMO	4 (15), 8 (53)
	10:08 AM to 10:24 AM (16 min)	Walk/Walk	12
	10:25 AM to 11:24 AM (59 min)	Run (66 dogs) Abbie A Hanson VMO	12 (66)
	11:24 AM to 11:44 AM (20 min)	Course Build	
	11:44 AM to 11:52 AM (8 min)	Walk	4P, 8, 8P
	11:52 AM to 12:00 PM (8 min)	Walk	12P, 12
Excellent/Master FAST	12:00 PM to 12:29 PM (29 min)	Run (30 dogs) Abbie A Hanson VMO	4P (4), 8 (19), 8P (7)
	12:30 PM to 12:56 PM (26 min)	Run (28 dogs) Abbie A Hanson VMO	12P (9), 12 (19)
	12:56 PM to 1:16 PM (20 min)	Course Build	
	1:16 PM to 1:32 PM (16 min)	Walk/Walk	4, 8
Excellent/Master Standard	1:32 PM to 2:51 PM (79 min)	Run (66 dogs) Abbie A Hanson VMO	4 (14), 8 (52)
	2:51 PM to 3:07 PM (16 min)	Walk/Walk	12
	3:08 PM to 4:17 PM (69 min)	Run (60 dogs) Abbie A Hanson VMO	12 (60)
	4:17 PM to 4:37 PM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	4:37 PM to 4:45 PM (8 min)	Walk	4, 8, 12
Fremier Standard	4:50 PM to 5:20 PM (30 min)	Run (26 dogs) Linda Syner	4 (4), 8 (8), 12 (14)

	6:30 AM	Doors Open	
_	7:42 AM to 8:02 AM (20 min)	Course Build	
Open JWW Pam Johnson	8:02 AM to 8:10 AM (8 min)	Walk	4, 8, 12, 16, 20, 24
	8:15 AM to 9:01 AM (47 min)	Run (46 dogs)	4 (1), 8 (4), 12 (4), 16 (13), 20 (19), 24 (5)
	9:01 AM to 9:11 AM (10 min)	Course Build	
Novice JWW	9:11 AM to 9:27 AM (16 min)	Walk/Walk	4, 8, 12, 16, 20, 24
Pam Johnson	9:27 AM to 10:32 AM (65 min)	Run (64 dogs)	4 (2), 8 (11), 12 (11), 16 (15), 20 (18), 24 (7)
	10:32 AM to 10:52 AM (20 min)	Course Build	
	10:52 AM to 11:08 AM (16 min)	Walk/Walk	4P, 8, 8P, 12P, 12, 16, 16P
Open/Novice FAST Pam Johnson	11:08 AM to 12:20 PM (73 min)	Run (68 dogs)	4P (3), 8 (8), 8P (5), 12P (10), 12 (13), 16 (11), 16P (18)
	12:20 PM to 12:28 PM (8 min)	Walk	20P, 20, 24
	12:35 PM to 1:12 PM (37 min)	Run (37 dogs)	20P (7), 20 (24), 24 (6)
	1:12 PM to 1:32 PM (20 min)	Course Build	
Open Standard Pam Johnson	1:32 PM to 1:40 PM (8 min)	Walk	8, 12, 16, 20, 24
	1:45 PM to 2:39 PM (54 min)	Run (34 dogs)	8 (4), 12 (7), 16 (8), 20 (13), 24 (2)
_	2:39 PM to 2:49 PM (10 min)	Course Build	
Novice Standard Pam Johnson	2:49 PM to 3:05 PM (16 min)	Walk/Walk	4, 8, 12, 16, 20, 24
	3:05 PM to 4:40 PM (95 min)	Run (57 dogs)	4 (3), 8 (8), 12 (12), 16 (17), 20 (8), 24 (9)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:57 AM to 7:17 AM (20 min)	Course Build	
Premier JWW	7:17 AM to 7:25 AM (8 min)	Walk	20
	7:30 AM to 8:07 AM (37 min)	Run (47 dogs) Victoria MacVicar	20 (47)
	8:07 AM to 8:27 AM (20 min)	Course Build	
Excellent/Master JWW	8:27 AM to 8:51 AM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
	8:51 AM to 10:49 AM (118 min)	Run (137 dogs) Victoria MacVicar	20 (137)
	10:49 AM to 11:09 AM (20 min)	Course Build	
 Excellent/Master FAST	11:09 AM to 11:25 AM (16 min)	Walk/Walk	20P, 20
	11:25 AM to 12:46 PM (81 min)	Run (91 dogs) Victoria MacVicar	20P (16), 20 (75)
	12:46 PM to 1:06 PM (20 min)	Course Build	
Excellent/Master Standard	1:06 PM to 1:30 PM (24 min)	Walk/Walk/Walk	20
Executor Grandard	1:30 PM to 4:09 PM (159 min)	Run (141 dogs) Linda Syner	20 (141)
	4:09 PM to 4:29 PM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	4:29 PM to 4:37 PM (8 min)	Walk	20
Tromor Otandard	4:42 PM to 5:27 PM (45 min)	Run (44 dogs) Victoria MacVicar	20 (44)

	6:30 AM	Doors Open	
	6:57 AM to 7:17 AM (20 min)	Course Build	
Premier JWW	7:17 AM to 7:25 AM (8 min)	Walk	16, 24, 24c
	7:30 AM to 8:00 AM (30 min)	Run (35 dogs) Linda Syner	16 (30), 24 (4), 24c (1)
	8:00 AM to 8:20 AM (20 min)	Course Build	
	8:20 AM to 8:36 AM (16 min)	Walk/Walk	16
Excellent/Master JWW	8:36 AM to 10:13 AM (97 min)	Run (109 dogs) Linda Syner	16 (109)
	10:13 AM to 10:21 AM (8 min)	Walk	24, 24c
	10:28 AM to 10:58 AM (30 min)	Run (35 dogs) Linda Syner	24 (32), 24c (3)
	10:58 AM to 11:18 AM (20 min)	Course Build	
Excellent/Master FAST	11:18 AM to 11:34 AM (16 min)	Walk/Walk	16, 16P, 24, 24c
	11:34 AM to 12:40 PM (66 min)	Run (73 dogs) Ronda Bermke VMO	16 (29), 16P (27), 24 (15), 24c (2)
	12:40 PM to 1:00 PM (20 min)	Course Build	
	1:00 PM to 1:16 PM (16 min)	Walk/Walk	16
Excellent/Master Standard	1:16 PM to 3:16 PM (120 min)	Run (104 dogs) Ronda Bermke VMO	16 (104)
	3:16 PM to 3:24 PM (8 min)	Walk	24, 24c
	3:31 PM to 4:09 PM (39 min)	Run (35 dogs) Ronda Bermke VMO	24 (32), 24c (3)
	4:09 PM to 4:29 PM (20 min)	Course Build	
Premier Standard	4:29 PM to 4:37 PM (8 min)	Walk	16, 24, 24c
Tromior Otanuaru	4:42 PM to 5:23 PM (40 min)	Run (37 dogs) Ronda Bermke VMO	16 (31), 24 (4), 24c (2)

	6:30 AM	Doors Open	
FAST	6:54 AM to 7:14 AM (20 min)	Course Build	
	7:14 AM to 7:22 AM (8 min)	Walk	16P, 16
	7:22 AM to 7:30 AM (8 min)	Walk	12, 12P, 8P, 8, 4P
	7:30 AM to 7:52 AM (23 min)	Run (25 dogs) Ronda Bermke VMO	16P (16), 16 (9)
	7:54 AM to 8:28 AM (34 min)	Run (34 dogs) Victoria MacVicar	12 (12), 12P (6), 8P (5), 8 (9), 4P (2)
Premier Standard	8:28 AM to 8:48 AM (20 min)	Course Build	
	8:48 AM to 8:56 AM (8 min)	Walk	16, 12, 8, 4
	9:01 AM to 9:34 AM (33 min)	Run (28 dogs) Victoria MacVicar	16 (16), 12 (6), 8 (5), 4 (1)
Excellent/Master Standard	9:34 AM to 9:54 AM (20 min)	Course Build	
	9:54 AM to 10:02 AM (8 min)	Walk	16
	10:07 AM to 11:03 AM (56 min)	Run (48 dogs) Victoria MacVicar	16 (48)
	11:03 AM to 11:11 AM (8 min)	Walk	12
	11:11 AM to 11:19 AM (8 min)	Walk	8, 4
	11:21 AM to 11:58 AM (37 min)	Run (32 dogs) Victoria MacVicar	12 (32)
	11:59 AM to 12:34 PM (35 min)	Run (28 dogs) Victoria MacVicar	8 (21), 4 (7)
Time 2 Beat	12:34 PM to 12:54 PM (20 min)	Course Build	
	12:54 PM to 1:02 PM (8 min)	Walk	16, 12, 8, 4
	1:07 PM to 1:49 PM (41 min)	Run (40 dogs) Victoria MacVicar	16 (19), 12 (9), 8 (10), 4 (2)
Excellent/Master JWW	1:49 PM to 2:09 PM (20 min)	Course Build	
	2:09 PM to 2:17 PM (8 min)	Walk	16
	2:22 PM to 3:10 PM (48 min)	Run (53 dogs) Victoria MacVicar	16 (53)
	3:10 PM to 3:18 PM (8 min)	Walk	12
	3:18 PM to 3:26 PM (8 min)	Walk	8, 4
	3:27 PM to 3:57 PM (29 min)	Run (32 dogs) Victoria MacVicar	12 (32)
	3:58 PM to 4:25 PM (27 min)	Run (27 dogs) Victoria MacVicar	8 (20), 4 (7)
Premier JWW	4:25 PM to 4:45 PM (20 min)	Course Build	
	4:45 PM to 4:53 PM (8 min)	Walk	16, 12, 8, 4
	4:58 PM to 5:24 PM (26 min)	Run (27 dogs) Victoria MacVicar	16 (16), 12 (6), 8 (4), 4 (1)

	6:30 AM	Doors Open	
FAST	7:27 AM to 7:47 AM (20 min)	Course Build	
	7:47 AM to 7:55 AM (8 min)	Walk	24, 20, 20P
	8:00 AM to 8:49 AM (49 min)	Run (55 dogs) Ronda Bermke VMO	24 (9), 20 (36), 20P (10)
Premier Standard	8:49 AM to 9:09 AM (20 min)	Course Build	
	9:09 AM to 9:17 AM (8 min)	Walk	24, 20
	9:22 AM to 9:51 AM (29 min)	Run (28 dogs) Ronda Bermke VMO	24 (4), 20 (24)
Excellent/Master Standard	9:51 AM to 10:11 AM (20 min)	Course Build	
	10:11 AM to 10:27 AM (16 min)	Walk/Walk	24c, 24, 20
	10:27 AM to 12:01 PM (94 min)	Run (83 dogs) Ronda Bermke VMO	24c (1), 24 (15), 20 (67)
Time 2 Beat	12:01 PM to 12:21 PM (20 min)	Course Build	
	12:21 PM to 12:29 PM (8 min)	Walk	24c, 24, 20
	12:34 PM to 1:29 PM (55 min)	Run (58 dogs) Ronda Bermke VMO	24c (1), 24 (9), 20 (48)
Excellent/Master JWW	1:29 PM to 1:49 PM (20 min)	Course Build	
	1:49 PM to 2:05 PM (16 min)	Walk/Walk	24c, 24, 20
	2:05 PM to 3:15 PM (70 min)	Run (80 dogs) Ronda Bermke VMO	24c (1), 24 (15), 20 (64)
Premier JWW	3:15 PM to 3:35 PM (20 min)	Course Build	
	3:35 PM to 3:43 PM (8 min)	Walk	24c, 24, 20
	3:48 PM to 4:07 PM (20 min)	Run (23 dogs) Ronda Bermke VMO	24c (1), 24 (2), 20 (20)